2gether!

Jag och Amie har bestämt att vi två ska göra piercing tillsammans! Om vi nu kommer göra det.
Men vi behöver bara godkännande av hennes mamma och min tandläkare, Alltså hon från sin mamma och jag tandläkarn. Om jag inte får ta piercing blir jag en riktig surpuppa! >.<
Men det är ju trots allt underläppen jag vill ha inte överläppen. Då borde det väl inte göra något? Aja måste se när de tar bort tandställningen i nere.
Amie kindpiercing och jag läpp! Fast vill ha tunga också, kanske gör båda? ;) Fast läketiden på kindpiercing är sjuuukt lång, ungefär 4-6 månader och läppen är bara 6 veckor typ. Det är en enorm skillnad! Men det är inte jag som ska ha kindpiercing så jag behöver inte oroa mig. Men jag har redan hittat 2 "studion" så det är great! Men ena måste man vara 14 så det e såhär... O.o
Fyller ändå år i Maj men tänker inte vänta två månade på att Amie har fyllt 14... Vi får väl se...
FAN vad vi längtar! :O



One direction!

Vid 1.52 börjar det roliga. Alltså deras danser ääääger! :D

Hos Nikki! :)

Tjoooosan. Sitter hemma hos Nikki just nu med Amie.... Vi gör inget särskilt.. :P
vi kom från heron för ungefär en timme sen. Vi tittade på mästerkatten! Den var ganska rolig... Sen spana vi in killar, köpte helium ballong... Men de där var min/ vår dag... Sorry om jag gör lite dålig inläggt men kan ju direkt inte blogga? :P

MIN JUSTIN BIEBER AFFISCH! :D

Glömde säga att jag köpte en Justin Bieber affisch.. Affischen är ungefär lika stor som Never Say never affischerna. Ni vet den stora från tidningen? Men iaf den här affischen köpte jag (Den färgade)
I'm in love.

Stan!

Okej efter skolan åkte jag till Amie... Hade Engelska prov som gick bra! :)
Iallafall efter en stund från och med då jag kom till Amie drog vi in till Stan med Amies mamma, hennes mammas kompis och sen Amies barndomsvän, hennes mamma och syster. Vi gjorde inte så mycket gick för det mesta runt osv. Sen vid burger king (Detta var lite skrämmande) så sprang det typ 3 killar skit snabbt förbi BK. Sen efter några minuter kom det in en man och typ sa " Någon har våldtagit min 11-12 åriga dotter!!" eller så sa han" jag ska våldta din 11 åriga dotter" Hanvart skit förbannad och gråtfärdig... Sen drog han ut och typ gick åt det hållet de andra killarna sprang till. Sen kom polisen de tog den där mannen... Sen när de skulle sätta in han i bilen
(Vi var utanför Bk då ) Så skriker han " jag ska våldta din dotter" Börja han säga sen han ba " Jag är fri om 6 timmar" Han börja säga massa saker. Fast de konstiga var att han pekade mot oss. Vet inte om de andra märkte det... Haha så ja... Men de kanske inte låter skrämmande men det var lite i verkligheten. Ni skulle ha sätt.
Aja kom hem för en stund sen... Gör typ ingenting just nu :O

Ta dagarna som dom kommer, för man vet aldrig när man inte får se världen någon mer.

Thjooosan! Dagen har vart rätt chill så det finns inget att säga. Har Engelska prov imorgon, känner på mig att det kommer att gå skit. Måste träna på verben och vi fick papper på olika verb oså. Men jag har glömt pappret i skolan.
Riktigt roligt. Nej men jag är verkligen inte taggad för provet men får hoppas att det går bra. Dessutom kan dagen inte bli bättre för jag ska till min underbara bästavän! Sen är det spooooortlov! :D Den kommer äga, den måste äga!
Bjuder på en härlig bild :)
DU MÅSTE LÄSA DE HÖGT!

Drive by!♥

Tjenare, allt bra? Allt är bra med mig iallafall! Hur har er dag varit? Min har varit bäst. Debattering och tjafs blev det men det var roligt. Allmänt bra roligt dag! Vet ni vad jag ska göra? Jag ska se till att fixa lite bilder så att jag sen kan fixa en design. Får ta och göra den under lovet isånnafall. Jag måste fortsätta med mina dagar också. Glömt bort dom. Kvällen låt ser ni under denna text.
Så bra! ♥♥


Jag behöver/ vill ha!

Det jag behöver och verkligen vill ha är dessa fyra saker nedanför! Lite beskrivning finns om produkterna(Ej piercingen)


* Läppbalsam regenererande och skyddande. Dr. Hauschka läppbalsam gör torra och spruckna läppar mjuka och släta igen. Läppbalsamet har också en regenererande verkan på rynkig hud runt läpparna.
Man kan också använda den flera gånger dagligen :)

*
Smashbox O-Plump- För er som vill ha större läppar. Det sticker till i läpparna och dom typ svullnar upp så dom ser större och fylligare ut.

* Ricinolja. Det gör så att håret växer snabbt och det sägs att man får lite tjockare hår. Sen att det ger mindre håravfall. Vet inte om den är sant med de två sista. Men att håret växer snabbt är sant.

Tänker ta och köpa de här tre. Sen kan jag ju säga ifall de är bra eller inte! :)

Kan allt skynda sig?

Såsom sekunderna minuterna,Timmarna, dagarna osv TILL den 16 Mars! För jag ska till tandläkaren då och då vet jag inte om jag ska ta bort tandställningen (nere)... Hoppas att de gör det! För att jag vill skaffa piercing! Är inte helt hundra men ungefär 96% säker.
Det här är så snyggt! :o .... Kan ni gissa vad jag tänker skaffa för piercing om jag skaffar? ;) Enkel gissning!

Young, Wild and free ♥

Röker inte Weed. Dricker inte. Men jag har ändå kul!

I want!♥

Jag vill ha piercing och tatuering! Men tatuering får jag vänta med.. Men kommer lägga upp vilka tatueringar jag vill ha nu.. Samt vilka piercingar jag vill ha! Checka bilderna.











Vill ha en sån där piercing som på första bilden. Frågan är : Skulle jag passa?
Men sen vill jag också ha de här två sista bilderna. Alltså i tattoo. Fast den här "never give up" vill jag ha vid foten och den sista någonstans bara :P
Sen vill jag ha massa annat. DÖR så snyggt! :O

Sad woooman!

Jag mår så j*kla dåligt.
Får inte bli sjuk! fml fml moment blir det då!
Aja hejdå :*

Tagga till VÅÅÅÅRBY!:D

Ska dra till Vårby idag.. Som vanligt ;)
Nej men.. Stannar där över helgen och på söndag är de bara att dra hem igen då. Men jag tror att jag e där hela sportlovet. KANSKE. två av mina älsklingar är sjuka. Alltså Marie och Burcu. Krya på er!
Men dagen har ändå varit rätt rolig. Förutom när Danne & Amir börja jaga mig och Shano med GETINGAR! Jag blev vettskrämd. Sen kastade Daniel en död geting på min arm. Hade bara lust att gråta hahah nej men fick nästan tårar.
Oavsett om getingen var död fick jag panik. Aja den var ändå rolig.
Fast jag och Shano är förälskade hahahahha! (that's our secret) ;)
ska dra på toa oså nu hejdå! :)

Duscha!

Ska bara göra detta inlägg sen går jag och duschar!
Jag funderar på att börja i säker. ÄR ungefär 94,5% säker. Vill träna på min finska och såklart lära mig allt igen. Har tappat helt och hållet. Eller inte helt och hållet men nästan allt. Visst förstår jag folk säger och så. Men inte alltid så det börjar göra mig lite irriterad/ledsen :P Så jag ska be mamma att söka så jag kan börja såfort som möjligt. Måste ju kunna snacka finska med farmor och de från pappas släkt eller så? :)
Låter great, bara jag inte får den förra läraren. Började fan läsa om fåglar -.- Så jag la av. Fast önskar nu att jag borde ha fortsatt. Skulle säkert kunna skit mycket nu. Aja nu ska jag gå och duscha och som tur är jag  LÄXFRI! För tillfället :)
Vi ses imorgon, för efter duschen ska jag läsa en finsk bok jag låna från biblioteket. Börjar träna genom böcker också. :)
"Eva ja Adam kesäyön painajaisuni" Det betyder typ Eva och Adam en sommarnatts mardröm. Haha något sånt iallafall. E inte helt säker men aa.
Bjuder på en finsk låt.
Mc mane- Tää on mun elämä/ Det här är mitt liv

Dag 15 - Favoritlåt

Svårt att välja. Finns många låtar jag gillar. Kan inte välja :P
Men såfort jag hittar min såkallade favorit låt lägger jag såklart upp de :*

Pass på dag 14.. Har ingen kamera.

Dag 13 - Min favorit årstid & varför

Min favorit årstid är väl. Sommar och Vinter
eller nej faktiskt inte! alla är mina favorit årstider.

Vår: Snön försvinner och sommaren närmar sig. Dessutom brukar det vara fint på våren!

Sommar: Värmen, Sola,Bada,grilla,Ute på kvällarna, Ha roligt,Grönan och ja allt man kan göra i sommar! Det är bara så kärlek!

Höst: Alla färger som ändras i bladen. När bladen faller ner. Ja mer kan jag inte beskriva än Mysigt!

Vinter: ÅÅH! Att kunna sitta inomhus med varm choklad och filt samtidigt som man tittar på Tv när det är kallt ute. Älska älska älska! Sen att man kan åka pulka (brukar ej göra de) och sen julafton nyår och allt det där.
ÄLSKA!

Du har svaret till allt, Utan att själv veta det.

Hey! Morgonen började med matte prov. De gick väl sådär fast bra. Konstigt jag vet.. Det fortsatte sen med Spanska.. Fast gruppen va med franska gruppen, vi titta på lite video klipp på youtube. Såhär allmänt tråkig lektion. Sen hade vi idrott körde basketfia! :) Och fortsatte sen med Musik och So. I So hade vi vikarie. Tre vikarien i fredags och två idag? Vad blir det imorgon haha!
Nej men när jag sluta drog jag till picasso (pizzeria) TYP! Satt där med mina två syrror och min f.d styvmamma. Käkade upp pizzan de inte orkade :P
Vi pratade om gamla minnen. som vart både tragiska & lite roliga. De tragiska var inte direkt något roligt. Men såklart inte om de är tragiska. Ibland undrar jag hur jag tänker? Aja men det var riktigt härligt att få träffa henne igen. Det var ett tag sen sist. Ne , nu ska jag inte sitta och tänka på de vi har pratat om. Utan jag ska göra den här dagen vad det du är för dag sen får jag se vad jag gör.

Slutkörd!

Är bokstavligt talat slutkörd. Fattar inte hur jag kan vara så himla trött! Det går bara inte!
Aja ska ta och plugga efter att jag har käkat, Sen vet jag inte vad jag ska göra. Tror att jag ska städa lite, byta sängkläder och sedan ta ett bad. Åh så skönt! Imorgon är det skola. Längtar.
Jag just nu

Dag 12 - En person jag vill träffa just nu.

Helt klart :

ni vet säkert vem hon är. Hon har varit med i bloggen flera gånger! ;)

Dag 11 - Något jag saknar.

PASS på den här..

Dag 10 - Ett ställe jag älskar.

Det finns flera ställen jag älskar, såsom Stränder, U.S.A!, Finland, Spanien, Vårby Gård osv.. Jag räknar alla de här som ställen jag älskar fstän jag tex inte bor kvar i de platsen.. (Syftar på Vårby Gård) eller inte varit där på länge.
:)

Dag 9 - Min hobby.

min hobby? hahahha, Alltså jag gillar att Sjunga, va med vänner och dansa. Men är det någon hobby?
Jag tar det inte riktigt som en hobby. :s

Dag 8 - När jag var liten vad ville jag bli?

Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag ville bli när jag var yngre! Kan bero på att jag hat ändrat mig många gånger. Men svaret finns väl bland de sakerna jag har velat bli.
Artist, Läkare, advokat.. Kommer ej ihåg fler men iallafall något stort.
Nu vill jag bli skådespelerska :)



Nytt perspektiv

Tjena mitt bena! Torraste humorn. Men kör på. Dagen har bara rullat på. Spanska provet gick det väl bra på. Känner på mig att jag iallafall inte får ett A. Men hoppas på ett B isånnafall. Hade en ganska rolig dag, den var Goodie!
Vad har ni gjort idag då? :)
Kvällens låt

Dag 7 - Vad jag skulle göra fall jag fick 1 miljon.

Okej få se.. Jag skulle ge familjen pengar.. Skulle ge min bästavän och hennes familj. Sen skulle jag åkt på semester och sedan SHOPPA LOSS!!! :O
haha och om det blir pengar över sparar jag och försörjer familjen med de när det som mest behövs :)
Snäll dotter och vän? Ohjaa! :-D

Dag 6 - 3 Saker jag inte skulle kunna leva utan.

1. Jag skulle inte kunna leva utan mina närmaste vänner & familj. De är det bästa som finns!♥
2. Mat?
3. Dator, mobil, musik och skola. Men det är för att ha roligt! :)

ÄLSKAR ER!♥



Berätta om min helg? :P

Fredag: Åkte till Amie vid halv 5. När jag kom dit körde vi lite brottning på sängen. Hon knuffa ner mig. Sedan hällde hon slime över mitt hår! Det gick tamef*n inte att ta bort! Men sen gick vi till Ica och panta flaskor och något annat. Kommer inte ihåg! XD Sen när vi kom hem igen fick hon tvätta mitt slimeiga hår sen hade vi det allmänt roligt. Kollade även på catwoman och åt chips. Sen när det blev reklam brottades vi som vanligt och såfort programmet började så satt vi och titta :P

Lördag: Vi gjorde inte så mycket? Vi gick ut med katterna vid 22.00 något sånt. Var ute typ 10 min... Sedan städade vi lite hos de. Fixade hyllorna osv. Sen gick vi till källaren 00:30 och hämta massa böcker osv. HAHA normala! Sen gjorde vi chokladpudding med grädde och bär! Mumma..

Söndag: Vi har inte gjort så mycket idag. Vi vakna vid 10 kollade på fairly old parents. Det skulle va riktiga människor men tyvärr inte...Sen gjorde vi choklad mousse.. Och efter plättar. Sen åkte jag hem med kvart i sex bussen. När jagkom hem pluggade jag! :D

Lördags eller Fredags så köpte vi choklad och Ben & Jerrys vi knappt åt av :3
Aja det här var min fina helg. Lite sådär allmänt tråkig?
Iallafall imorgon är det en ny vecka och nya dagar. Vad som händer i veckan får vi se? Man vet ju aldrig vad dagen har att erbjuda.
Nej nu ska jag sätta på lite musik och börja plugga!
Känns ganska härligt att för engångskull kunna plugga.
Haen trevlig söndagskväll!

Duktig Chey!

Såfort jag kom hem satte jag igång med plugget. Snarare matten då. har kommit ganska långt så jag tror att jag strax ska fortsätta. Sedan ska jag plugga spanska!
Prov på de på tisdag! ;)
Nu får jag hoppas på att jag klarar matte provet!
Jag ska göra mitt bästa. Och även om jag inte klarar den vet jag att jag iallafall har försökt!
Alltid värt att försöka? ;)
Saknar min själsfrände så mycket fast det var ungefär 3-4 timmar sen jag åkte hem ifrån henne. Vi har bestämt att jag ska till henne hela sportlovet. Eller så får hon komma hit! Den måste bli bra!
Älskade vän! ♥ (failad bild! X( )

Dag 5- Vad jag gör på datorn

Det här gör jag och sen lite annat!







Sunday funday.

Ska åka iväg sen med pappa och köpa mobilen jag skulle fått för några veckor sen? -.-'
får väl hoppas på att vi gör det också! Ifall ni undrar ska jag få Zte Blade. Mamma och pappa hade ett avtal om mig och mina två systrar. Att om vi kan ha mobilerna i ett år får vi vilken mobil vi än vill ha sen sköter pappa allt annat de andra osv. så jag ska väl ha den här i ett år?

THIS SUCKS!
Fast den verkar ändå rätt bra? Vi får väll se.
Ska ta och klä på mig nu tror jag. För vet inte när jag kommer åka. Eller nej förresten jag gör det snart.

Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig jag vet redan vem jag är.

-

Går hellre vidare än att stanna kvar vid det förflutna.

Sitter och lyssnar på depp låtar.
Nej men försöker lyda rubriken. Har inget gjort så mycket idag. hjälpt Amie och hennes mamma. Alltså fixat här hemma. gick ut med Amie och Molly (Molly är Amies katt) vi gick ut vid 22. Sen gick vi till källaren vid 00. Något sånt däär. Hämta liter saker. Sen gick vi hem igen med böcker som väger 25 kg sammanlagt hahaha!
Ne men.. ja... Idag ska jag hem, Imorgon är det skola igen... Har matte prov på morgonen så ska se till att plugga lite till imorgon. Spanska prov på tisdag och Engelska prov på onsdag? Tror jag iallafall. Inte säker och vet inte.
Aja jag bjuder på någon/några låtar

Låt♥



Dag 2, 3 & 4a

Dag 2 - Ett barndomsminne.
hm få se.. Har massor utav barnminnen. Men jag tar bara någon. Förut när jag bodde i vårby gård så var Amie hemma hos mig. Ehm hon typ spelade i datan och sen började hon och lillsyrran tjafsa. Så lillsyrran tog tag i Amies huvud och slog den på data skärmen. Så amie börja gråta, så jag berättade för min mamma. Sen fick lillsyrran skit och jag och Amie började as garva. Jag lovar att det där var så jäkla roligt. Har en till det var också när jag bodde här.
Jag, lillsyrran och amie skulle träffas. När vi väl kom utifrån porten började ett gäng "ungdomar" eller ja de va inte direkt ungdomar men lite äldren oss. De började springa mot oss. Så jag blev livrädd och sprang hem tillsammans med lillsyrran. Sen när vi kom hem knackade någon på. Mamma öppnade dörren då var de där barnen där. De hade sagt att vi hade kastat en vattenballong på de ifrån en helt annan port. Man ba wtf har varit hemma hela dan? :O
Iaf sen kom Amie då när mamma prata med de. Så när de gick iväg så gick vi ut. Gissa vilka vi träffa på? Jo de där barnen som kom hem till mig. De börja fråga varför vi kasta vattenballong. Sen amie börja säga nej vi har inte gjort det blabla. Sen kom en kille i sin cykel jag tyckte om väldigt mycket om då. Han "räddade" oss så att säga. Gissa ifall jag fick värsta leendet? Jag va typ dö kär i honom haha! Så jag vart lycklig hela dagen tack var det honom. Men sedan dess har jag inte träffat eller sätt honom. Det här är något av de jag kommer ihåg :)

Dag 3
- Favorit program på tv.
Favorit program är väl. O.C, Vampire Diaries, Simpsons, Scrubbs, Family guy och sen kan det finnas annat skit jag brukar titta på.

Dag 4 - Min visningsbild på Facebook& Msn.
Facebook:


Msn:
hahah lite failad. Men ser ni jag har blått på luggen? :D

Dag 1- Presentation av mig

Lite dålig bild.

Jag har presenterat mig förut. Tror jag men jag gör det igen.

Jag heter Isabella LT. Efternamnet säger jag inte. Jag är född 12 Maj 1998, jag är alltså 13 år gammal och går i 7:an. Jag  är 1,57 cm lång.  Jag är intresserad av skådespeleri och bilar! Och jag gillar att dansa, sjunga och att ha roligt med kompisar! Mina mål/ drömmar är att bli skådespelerska. Fast jag skulle vilja bli det när jag är 14-15 år. Ni vet ung skådespelare? Men jag vet inte om jag har "talangen" för skådespeleri.
Jag vet inte vad jag mer har att berätta. Här får ni iallafall veta något om mig :)

20 dagar

börjar med dag ett i nästa inlägg!
Dag 1
- Presentation av mig.

Dag 2 - Ett barndomsminne.

Dag 3
- Favorit program på tv.

Dag 4
- Min visningsbild på Facebook& Msn.

Dag 5 -
Vad jag gör på datorn.

Dag 6 -
3 Saker jag inte skulle kunna leva utan.

Dag 7 -
Vad jag skulle göra fall jag fick 1 miljon.

Dag 8 -
När jag var liten vad ville jag bli?

Dag 9 -
Min hobby.

Dag 10 -
Ett ställe jag älskar.

Dag 11 -
Något jag saknar.

Dag 12 -
En person jag vill träffa just nu.

Dag 13 -
Min favorit årstid & varför

Dag 14 -
Min kamera.

Dag 15 -
Favoritlåt

Dag 16 -
Ett bild jag tagit och är riktigt nöjd över.

Dag 17 -
Det bästa jag vet.

Dag 18 -
Ett ögonblick

Dag 19 -
En bild jag aldrig lagt upp.

Dag 20 -
En text jag skrivit men  a l d r i g visat någon.

1 februari

Idag är det första februari. Skoldagen var väl rätt okej. Förutom att jag försov mig och hann inte ens äta, fixa mig oså. Hade omprov, faila på de med. Man behövde ALLA rätt men tyvärr fick jag inte det. Borde aldrig ha gått när jag själv vet att jag inte skulle klara. Aja orkar inte bry mig. Fast imorgon har jag prov i matte. Så jag ska ta och plugga matte nu! Behöver ändå de om jag ska vara ärlig. Ni vet mitt nyårslöfte att sköta skolan? Well det har hänt lite grann. Eller inte, aja strunt samma. Har prov i spanska på tisdag så måste plugga i helgen.
Hoppas ni har haft en bra dag. Måste börja med plugget.

RSS 2.0