bloggar senare idag puss !


Hemma Alone ! :D

Okej kanske inte helt ensam.. Lillesyrran är också hemma ! :) 
Iallafall imorgon bär jag av till Finland tillsammans med storesyster & pappa.. Tror hans tjej också hänger med? Fan vet jag.. Vet bara att han kommer 6 på morgonen & att vi är där till på måndag. Det betyder alltså att jag inte kommer att uppdatera något under helgen.. Men jag tror att bilder kommer, vi får väl se ! :D

Käääära Amie

När du ser det här idag..på Eftermiddan.. Snälla smsa mig... inte ikväll? Fastän du kommer läsa det här ikväll men aja.. puss :*

Du är saknad.

Saknade blir bara större & större !♥
Nuku Rauhassa ♥

Andra sidan.

tjabbaa miss tjockis is heere! har käkat massa fett saker idag. Drog till en Pizzeria med familjen,grannarna & kusinerna. Vi käka där. Åt ba 3 pizza bitar? Inte mycket men blev mätt. Sen drog alla till gården och bara chilla där u know, alla barn åt pigelin. Gav typ hela till mamma jag mådde illa så oorkade inte äta.. Sen kom alla in och för typ en timme sen åt jag fetaste tallriken med glass & chokladpudding. Känns som att jag snart kommer att rulla. Neeh min mage är platt & fin :) typ?.. kan en mage va fin?.. Aja skitsamma bjuder på nyytagna bilder + låt förfan! :)
 
omfg. man kan se munsåret jag har.. Omajgad.. mamma köp munsårs plåster tack :* inte för att du läser min blogg men.. 
 

Blow me.

Tjenis penis! nejmen.. är på topp humör alltså! don't know why. Kanske beror på att livet är bra?, lyssnar på bra musik? Who know ? :) 
Har haft en chill dag alltså.. Solat i balkongen. blev lite brunare (Y) iaf sen vart ute i gården med kusinerna, syskonen oså. Rätt så chill det med :)
äsch har inget att blogga om så bjuder på Pink's nya låt ! :)

Soolat! :)

Lite failad bild men ser ni bikini märkena? :-D

Skadar inte att bjuda på sig..

Gamla bilder..
från 5an?
 
HAHAHAH SNÄLLA SKJUT MIG! HUR GICK JAG KLÄDD?!?!? nej fyfan... aldrig..
 
Oså vill jag ju ha dessa snyggingar!!
'
 
'm lovin it! :DDD

hitta en bild på mig med långt hår.. Samt är älsklingarna med! :)


What are words?

Tjabba.. Klockan e nu 22:53 kul stt veta i know.. Nemen har inte gjort så mycket idag.. Låg o sola 10 min i balkongen sen blev det molnigt.. Ska vakna tidigt imorn igen för att sola om det e fint väder.. Mobilbloggar igen.. Ska snart dra o kolla på film sedan sova! Jättersköönt :* gonaatt


Hhöhö

Ska dra och titta på ghost whisperer som visas på tv11 fram till 19 ikv.. kmr inte kolla hela kvällen, ba en stund.. Har 8% i luren gaaash måste ladda ! Aja ville ba uppdatera lite o juste nu regnsr det också... Nemen tänkte säga att jag precis laddade ner blogg appen så nu bloggar kag från mobilen ^^ omaajgad de öser ner regn!:-O


bad update?

har uppdatera myyycket dåligt i know! men det är sommar och jag försöker njuta av det "lilla" som e kvar. Kommer absolut inte lova att uppdateringen blir bättre såfort skolan börjar? eller det kanske den blir.. Det återstår att se. Nemen ska börja skärpa mig. Tro mig kommer inte göra det så ja.
bjussar på några bilder O.o

kvällens diss!

* Alla vet ju att Justin Bieber kommer till Sverige nästa år och att dom släppte ut biljetterna idag. Såklart kan ju inte alla beliebers/fans få det för det finns över 200.000 fans i sverige och bara 16.000 biljetter. Men ändå ska det finnas människor som måste vara så -ursäkta språket- jävligt idiotiska och köpa biljetter fast dom inte gillar Justin, för att förstöra för oss fansen och för att jävlas. Ni gnäller så jäkla mycket om att vi tjatar om att han ska komma till Sverige. Men när vi väl får den chansen att gå på hans konserter ska ni sitta och förstöra för oss. Ni klagar över att han ska komma och att han inte borde göra det. Men vafan ni sitter ju och klickar hem en massa biljetter för att sedan bränna dom, jävlas osv. Vad fan är vitsen med det egentligen? Och ni klagar på att vi överdriver för att vi är så stora fans. Det är ju förihelvete ni som överdriver och inte låter oss fans få biljetter? Ni borde vara stolta över att han kommer och att vi ens får chansen att gå på hans konsert. Vi har kämpat i 3-2 för att få han att komma. Det finns sjukt många fans som inte har fått biljetter pågrund av er "destroyers". Hade ni låtit bli att hålla på som ni gör skulle fullt med fans få uppleva deras drömmar. 

Vilka går för långt egentligen vi eller ni?

(Beliebers/haters-Destroyers)

 

Alltså jag har sett flera människor skriva att folk bränner dom, river sönder dom osv. Hade bara lust att skriva det här för jag är sjukt irriterad på dom som köpte biljetter i onödan. 
Fick ingen biljett till konserten. Men håller på att leta! Tänker inte missa chansen att få se Justin Bieber! 

Go'kväll! 


FUCK!

Fan Justin Bieber ska ju ha konsert i Sverige/Stockholm. Jag e fan fett deprimerad för jag alls inte har en enda chans att kunna gå?!
fuck life. Får titta på youtube gråtandes på youtube sen.

RSS 2.0